Noțiune de căutare

Întâlnirea amicală a angajaților și familiilor pe schiuri Schaeffler Schi – o zi pe pârtie

Pressrelease Stage Image

06.03.2017 | Brasov

Primăvara a adus un nou eveniment marca Schaeffler. Datorită vremii încă prielnice de distracție pe zăpadă din luna martie, cei mai iscusiți angajați s-au înarmat cu multa buna dispoziție și s-au prezentat la baza pârtiei de lângă Cabana Postăvaru pentru o zi pe cinste în natură.

Cei care s-au înscris în competiție au primit din partea companiei urcări gratuite, iar toți ceilalți colegi au fost invitați să servească băuturi calde și un desert delicios pe terasa Cabanei Postăvaru. Copii au rămas cu o amintire frumoasă, un cadou surpriză!

Atracția acestui eveniment a fost cursa cu obstacole, care a făcut furori în rândul copiilor, iar adulții au avut ocazia să-și demonstreze măiestria la ”Sportul Alb ”și snowboard. Angajații au primit diplome de participare și aplauze din partea colegilor și a membrilor familiei, susținători înfocați de altfel.

În concluzie, evenimentul a adus o gura de aer proaspăt, în rândul angajaților companiei, dând-le posibilitatea de a se cunoaște mult mai bine și a-și închega echipa din care fac parte. Un team building neintenționat, dar foarte reușit.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare