Noțiune de căutare

Volvo Quality Award

Pressrelease Stage Image
de la stanga; Bill Rosenlund, Senior manager SQM -Volvo, Eugen Grama, Manager Calitate automotive - Schaeffler, Ana-Maria preda, Inginer Calitate Segment VCT - Schaeffler, Bert Larsson, Director Achizitii - Volvo

10.02.2017 | Brasov

Compania Schaeffler a fost premiată în 2016 în Herzogenaurach, Germania. Volvo Cars a acordat premiul "Volvo Cars Quality Excellence Award" pentru fabrica Schaeffler din Brașov. Producătorul auto suedez a apreciat performanța la cele mai înalte standarde ale companiei. Anul trecut, clientul a obținut zero reclamații per client la o scală de un milion de piese livrate.

În plus, Brașovul a obținut puncte la evaluările pentru: Materials Management Operations Guideline și Logistics Evaluation, Manufacturing Site Assessment și Lean Deployment Assessment. Mai mult de atât, Schaeffler a atins scorul maxim posibil, pe care îl poate obține un furnizor. În fabrica din România, dispozitivele de reglare ale arborelui cu came sunt produse pentru Volvo începând cu 2013.

Nu numai performanța în calitate și rata de eșec egala cu zero din anul 2016 au fost considerate relevante. În afară de îmbunătățirea continuă din ultimii ani, a fost menționată și apreciată și cooperarea foarte bună a întregii echipe Schaeffler din timpul numeroaselor audituri și întâlniri tehnice, precum și răspunsurile rapide la solicitări.

Schaeffler a plecat acasă cu trofeul acordat de Volvo pentru excelență.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare