Volvo Quality Award

de la stanga; Bill Rosenlund, Senior manager SQM -Volvo, Eugen Grama, Manager Calitate automotive - Schaeffler, Ana-Maria preda, Inginer Calitate Segment VCT - Schaeffler, Bert Larsson, Director Achizitii - Volvo

10.02.2017 | Brasov

Compania Schaeffler a fost premiată în 2016 în Herzogenaurach, Germania. Volvo Cars a acordat premiul "Volvo Cars Quality Excellence Award" pentru fabrica Schaeffler din Brașov. Producătorul auto suedez a apreciat performanța la cele mai înalte standarde ale companiei. Anul trecut, clientul a obținut zero reclamații per client la o scală de un milion de piese livrate.

În plus, Brașovul a obținut puncte la evaluările pentru: Materials Management Operations Guideline și Logistics Evaluation, Manufacturing Site Assessment și Lean Deployment Assessment. Mai mult de atât, Schaeffler a atins scorul maxim posibil, pe care îl poate obține un furnizor. În fabrica din România, dispozitivele de reglare ale arborelui cu came sunt produse pentru Volvo începând cu 2013.

Nu numai performanța în calitate și rata de eșec egala cu zero din anul 2016 au fost considerate relevante. În afară de îmbunătățirea continuă din ultimii ani, a fost menționată și apreciată și cooperarea foarte bună a întregii echipe Schaeffler din timpul numeroaselor audituri și întâlniri tehnice, precum și răspunsurile rapide la solicitări.

Schaeffler a plecat acasă cu trofeul acordat de Volvo pentru excelență.

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG