Noțiune de căutare

Pe Podium la Winter Corporate Games 2017 37 de Medalii pentru Schaeffler Team

Pressrelease Stage Image

30.01.2017 | Brasov

Începând cu 2012, Romania s-a alăturat evenimentelor sportive internaționale ”Corporate Games”, cei mai mari promotori ai sportului din Romania și din lume. Evenimentul oferă ocazia oricărui angajat, indiferent de abilitățile sale sportive, de a face parte dintr-o întrecere grandioasă între companii.

Schaeffler Team s-a prezentat în weekendul 28-29 ianuarie în Poiana Brașov la o nouă ediție a uneia dintre cele mai complexe competiții sportive disputată între companii, Winter Corporate Games. Prestația echipei Schaeffler a fost una remarcabilă, iar dovada stă în trofeele și medaliile câștigate. Anul acesta, Schaeffler a concurat la nu mai puțin de 6 sporturi: volei pe zăpadă, tenis de masă, tir cu arme biatlon, biliard, bowling, baschet in 3 și schi alpin.

Dar mai bine să-i lăsăm pe câștigători să ne spună câteva cuvinte din perspectiva de participant:

Mihaela Ghiorghiu, medaliata la biliard, relatează: “Din punctul meu de vedere, participarea la WCG este un privilegiu care îmi este oferit. Prin urmare, consider că participarea trebuie completată de motivația de a câștiga, tocmai din dorința de a reveni și la o viitoare competiție. Ambele sunt în mod egal importante: prezența în competiție este un fapt dat, însă minunata satisfacție de a primi o medalie sau de a ridica un trofeu este un rezultat al participării și al eforturilor proprii depuse atât la antrenamente cat și pe parcursul competiției”.

Despre un alt sport interesant ne vorbește Claudia Ciarnota: “Tir-ul este și un sport de relaxare nu doar competițional, recomand colegilor după o zi stresanta la birou, în poligon uiți de stres. O alta alegere se îndreaptă către patinaj. Este un sport care, practicat mai ales în aer liber induce o stare de bine. Tenisul de câmp este favoritul meu pentru privit la televizor, fiind unul din cele mai complete sporturi, și deși nu-l practic, nu pierd niciun meci important din circuit.”

În încheiere, pentru fiecare persoana ”sportul este un prilej de îmbunătățire a felului sau de a fi” spune Pierre de Coubertin, iar Winter Corporate Games asta reprezintă: prieteni, buna dispoziție, performanță în scopul de a fi cel mai bun și de a învinge.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare