Noțiune de căutare

Cupa Schaeffler a IV-a Ediție Badminton și iarna

20.12.2016 | Brasov

Badmintonul este un joc sportiv care se bazează pe viteză de reacție și de deplasare, abilitate și forță de lovire a fluturașului, intuiție și gândire tactică. Sportul pe care majoritatea îl cunosc de la timpul petrecut în aer liber, la iarbă verde, capătă o cu totul altă formă în contextul unei competiții sportive: este un sport dinamic, extrem de rapid, dar mai ales civilizat, unde competitorii pot tine propriul scor fără a ridica tonul.

Sportul pe care majoritatea îl cunosc de la timpul petrecut în aer liber, la iarbă verde, capătă o cu totul altă formă în contextul unei competiții sportive: este un sport dinamic, extrem de rapid, dar mai ales distins și civilizat, unde competitorii pot tine propriul scor fără a ridica tonul. Si mai important: se poate juca și iarna!

La ediția din acest an, timp de 4 săptămâni înainte de competiție, angajații companiei Schaeffler au fost invitați pe terenurile de joc să se convingă că badmintonul este un sport minunat. În a doua jumătate a lunii decembrie, compania a sărbătorit cea de-a IVa ediție, în care angajații câștigători au fost felicitați de către superiori, colegi și familie.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare