Noțiune de căutare

pentru comunitatea IE din Schaeffler România A doua ediție Industrial Engineering Day

Pressrelease Stage Image
Trofee pentru cei mai buni dintre cei buni

20.10.2017 | Brasov

O promisiune onorată: anul acesta a fost organizată cea de-a doua ediție a evenimentului Industrial Engineering Day pentru comunitatea IE din Schaeffler România. În acest an, pe ordinea de zi a fost schimbarea, dar și obținerea inspirației necesare cu privire la posibilitățile pe care schimbarea le poate aduce.

Agenda acestei ediții a cuprins detalii mai profunde asupra felului în care omul și mașinile vor construi sinergii în viitorul apropiat. Locurile de muncă vor integra tehnologia într-o proporție mai mare, peisajul Shopfloor-ului va evolua iar noi suntem cei ce vor îndruma implementarea acestui concept în practică.

Sesiunile de Marketplace vin cu bune practici din producție și vor prezenta soluții ce au avut deja succes în alte zone ale fabricii, pentru a putea fi implementate ca și exemple de bune-practici.

Ziua s-a încheiat cu sesiuni de workshop-uri în care, prin munca în echipă, s-au definit noi arii de acțiune în vederea atingerii obiectivului IE, și anume o mai bună eficacitate.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare