Noțiune de căutare

Școala Altfel la Schaeffler Romania, ediția a 6-a

Pressrelease Stage Image
La_testul_final_toti_elevii_sunt_pregatiti

03.04.2018 | Brasov

Școala Altfel la Schaeffler România: De pe băncile școlii, direct în zona de producție a unuia dintre cele mai mari companii din Brașov. 433 de elevi au aflat povestea fabricării unui inel, de la materie primă la produs finit, o dată cu vizitarea Forjei de la Schaeffler, cea mai modernă din Europa. Cum arată un rulment de mari dimensiuni, cum se montează aceștia și care au fost cei mai complecși rulmenți realizați în fabrica de la Brașov, au fost doar câteva curiozități la care elevii au găsit răspuns. Dar, poate că cea mai mare reușită este aceea că, în săptămâna ”Să știi mai multe, să fii mai bun”, echipa Schaeffler a putut oferi elevilor o alternativă la întrebarea cu care fiecare copil are de-a face: ”Ce vrei sa te faci când vei fi mare?”…

Și cum s-a răspuns acestei complicate întrebări?... Printr-o agendă bine gândită, cu prezentări, activități și workshop-uri special planificate, în funcție de vârstă și de nivelul de înțelegere și asimilare al vizitatorilor. Specialiști din întreaga companie, de la directori, la ingineri și leaderi din producție, au fost acolo, lângă elevi, gata să ofere răspunsuri oricăror întrebări. Și nu mică a fost mirarea acestora să vadă că au în față o generație cu multe curiozități, cu multe exemple în minte din ceea ce văd pe internet sau la televizor, astfel încât foarte ușor s-au pornit discuții, dezbateri și paralele. De asemenea, pentru că unul dintre criteriile luate în considerare la selecția anuala a școlilor care vin la Schaeffler cu ”Școala Altfel”, este ca aceste școli să aibă o legătură în compania noastră (fie există relație de tipul părinte-copil, fie există colaborări de succes în alte proiecte, fie există argumentații foarte puternice din partea copiilor pentru a veni și a ne cunoaște), și anul acesta, angajații Schaeffler, părinți ai copiilor aflați în vizită la fabrică, i-au putut însoți pe aceștia pe tot parcursul vizitei și s-au putut minuna de reacțiile copiilor la lucrurile noi pe care le-a văzut.

Bucuria de a-i avea în vizită pe cei 433 de elevi s-a simțit în fiecare dintre cele 4 zile în care s-a desfășurat evenimentul, în toate colțurile fabricii. Prezența copiilor, în orice mediu, smulge zâmbete fără nici un efort, astfel că a fost deosebit de plăcut să vedem colegi ieșiți la fereastră pentru a-i saluta pe cei mici, colegi cu priviri senine adresate copiilor, atunci când se intersectau cu ei pe trotuarele companiei, colegi fericiți în cantină, la vederea încântării și nerăbdării copiilor de a-și servi prânzul delicios, pregătit cu multă grijă.

Astfel, întreaga echipă Schaeffler România se mândrește cu faptul că de 6 ani este alături de elevii din școlile din Brașov și din împrejurimi, contribuind în mod concret la dezvoltarea în mod armonios a tinerei generații.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare