Noțiune de căutare

Schaeffler Day pentru studenții brașoveni

Pressrelease Stage Image

10.05.2018 | Brasov

Studenții facultăților tehnice au putut face cunoștință cu Schaeffler România în data de 08 Mai 2018, la evenimentul susținut în cadrul Universității Transilvania Brașov. Evenimentul a debutat cu o prelegere pe tema ”Speed in Product Development – is AGILE development one solution?”, susținută de specialistul în domeniu, Eidloth Rainer, Senior Vice President Development Bearing & Components Technologies Schaeffler Germania. Respectând formatul din anii trecuți, prelegerea a fost urmată de 3 workshop-uri desfășurate în paralel:

  • “Bearings housing, product development, redesign & innovation”. Cum proiectăm o carcasă de rulment? Care sunt provocările pentru implementarea ideilor inovatoare?
  • “Schaeffler bearings applicability & how to choose the matching bearing for a certain application?” -> Viziunea noastră: ”Mobility for tomorrow”. În ce aplicații se folosesc rulmenții Schaeffler și care sunt condițiile lor specifice?
  • “How it’s made: Large size bearings @ Schaeffler” -> Aflăm provocările tehnologice în producția de rulmenți și a componentelor acestora.

Ziua a continuat cu o vizită la fabrica din Cristian, unde studenții participanți au avut ocazia să viziteze zona de producție, să discute deschis cu specialiști în domeniu și să își contureze o imagine reală privind activitățile care se desfășoară in cadrul uneia dintre cele mai moderne fabrici din zonă!

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare