Noțiune de căutare

Ziua CSR la Schaeffler România, ediția a 3-a

Pressrelease Stage Image

11.05.2018 | Brasov

Joi, 26 aprilie, la Schaeffler România:

10 ONG-uri, reprezentate de peste 30 de asistenți sociali, psihologi, specialiști PR & voluntari, sute de angajați Schaeffler și sute de formulare 2% completate la Ziua CSR sau Ziua Responsabilității Sociale Corporatiste - principalul eveniment din an dedicat interacțiunii directe dintre mediul economic și organizațiile non-guvernamentale din Brașov și împrejurimi.

Schaeffler România s-a bucurat să se alăture, prin angajații săi, cauzelor sociale susținute de cele 10 ONG-uri invitate. La standurile speciale amenajate, au fost prezente: Asociatia ”Milioane de Prieteni”, Fundația ”Agapedia” România, Fundația ”HOSPICE Casa Speranței” Fundația ”Bucuria Darului”, Asociatia ”Copiii de Cristal”, Asociația ”Catharsis”, Asociatia pentru Persoane cu Dizabilități Fizice ”Sfântul Haralambie”, Asociatia ”Îngerii de lângă noi", Asociatia pentru Copii Abandonați ”Atelier Diversis" și Asociatia ”Lumea lui Arthur". Angajații Schaeffler au avut, astfel, ocazia să interacționeze în mod direct cu aceste organizații, încercând fiecare să își aducă aportul pentru ”mai bine”, achiziționând produse hand-made realizate de către beneficiari și, poate cel mai important, completând formularele 2%.

Atmosfera care a însoțit întregul eveniment a fost una foarte primitoare, pozitivă și plină de aprecieri de ambele părți. Atât angajații companiei, cât și invitații la eveniment au fost extrem de încântați de faptul că Schaeffler România creează această punte deosebit de importantă, prin care se urmărește creionarea unui cadrul sustenabil și a unei comunități echilibrate, în care fiecare individ, indiferent de nivelul de educație, de starea de sănătatea sau statutul social, își găsește locul și se simte integrat.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare