Târg intern de job-uri la Schaeffler România, prima ediție!

Primul târg de job-uri intern la Schaeffler România

15.06.2018 | Brasov

În data de 14.06.2018, Schaeffler România, una dintre cele mai mari companii din zona Brașovului și-a deschis porțile celor interesați să cunoască o multinațională, văzută din interior. A fost o după-amiază plină, în care cei dornici să se alăture echipei Schaeffler România au putut cunoaște fabrica, au făcut un tur al producției și au stat de vorbă cu specialiștii Schaeffler timp de aproximativ 3 ore.

Într-o atmosferă primitoare, plină de energie și entuziasm, primul grup de vizitatori a avut ocazia să viziteze halele de producție și să vadă rulmenții fabricați în compania din Cristian. Au urmat 3 ore interactive în care specialiștii Schaeffler din diverse domenii de activitate (producție, calitate, resurse umane, etc.) au răspuns întrebărilor și curiozităților invitaților.

Interesul pentru acest târg a fost extrem de ridicat, astfel încât gazdele – echipa de Resurse Umane – a programat încă 2 vizite de acest fel.

În acest moment, Schaeffler România are un număr impresionant de poziții deschise. Se caută pentru locația din Cristian: rectificator CNC, strungar CNC, frezor CNC, inginer pregătirea fabricației, inginer proiectant, team leader, planificator calitate, controlor metode nedistructive, achizitor.