Noțiune de căutare

Pompierii Schaeffler pe Locul I la Concursurile Profesionale ale Pompierilor, etapa județeană 2018!

Pressrelease Stage Image
Pompierii Schaeffler

18.06.2018 | Brasov

Pompierii Schaeffler câștigă, pentru al treilea an consecutiv, toate probele de concurs și toate medaliile puse în joc în cadrul Concursurilor Profesionale ale Pompierilor, etapa județeană 2018!

În data de 14.06.2018, s-a desfășurat în municipiul Făgăraș etapa județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situații de Urgență.

Bine pregătiți, disciplinați și dornici de a reprezenta cu onoare Schaeffler România, echipa de pompieri a câștigat detașat toate probele competiției.

Parte a activității de pregătire continuă, alături de celelalte activități specifice de pregătire ale pompierilor, concursurile profesionale au ca obiective dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență, precum şi evaluarea nivelului de pregătire a capacității de intervenție pentru situații de urgență.

Urmează pregătiri și antrenamente pentru etapele superioare ale competiției!

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare