Noțiune de căutare

Copii angajaților Schaeffler acționează împotriva poluării cu plastic

Pressrelease Stage Image
Ziua Mediului sărbătorită prin desene

19.06.2018 | Brasov

Concursul de desene pe teme de mediu dedicat copiilor angajaților Schaeffler România a ajuns la cea de-a 9-a ediție. La fel ca în anii precedenți, gradul de participare al copiilor la concurs a fost ridicat, astfel încât un număr de 332 de desene au putut fi admirate, jurizate și mai apoi premiate! Acest lucru demonstrează încă odată faptul că problemele de mediu sunt în atenția tinerei generații iar semnalele de alarmă trase de Organizația Națiunilor Unite cu privire la poluarea excesivă nu rămân fără ecou.

Tema din acest an a concursului de desene a fost „Copii acționează împotriva poluării cu plastic”. Deși plasticul are multiple utilizări valoroase, oamenii au devenit dependenți de obiecte din plastic de unică folosință, iar acest fapt se soldează cu grave consecințe asupra mediului. În lumea întreagă, un milion de sticle de băutură din plastic sunt achiziționate în fiecare minut, și până la 500 de trilioane de pungi de plastic de unică folosință sunt aruncate în fiecare an. 13 milioane de tone de plastic ajung anual în oceanele planetei. Cum nu există o planeta B, generațiile viitoare vor trebui să învețe să utilizeze resursele într-o manieră responsabilă.

Dând frâu liber imaginației, copii angajaților Schaeffler propun un viitor în care utilizarea plasticului este limitată. Desenele făcute de copii arată cum gesturile mici de astăzi înseamnă o plantă verde mâine.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare