Corporate Games, București, 2018 Schaeffler Team câştigă pentru al 7-lea an consecutiv trofeul pe divizie

Schaeffler Team

26.06.2018 | Brasov

Cea de-a 7-a ediție a Corporate Games București le-a purtat noroc echipelor de sportivi din Schaeffler Brașov.

Cei 78 de colegi înscriși la evenimentul care a avut loc în București, în week-end-ul 22-24 iunie 2018 au concurat la următoarele probe: atletism, badminton, baschet, biliard, bowling, ciclism, fotbal M în 6, înot, karting, tenis de masă, tenis de câmp, volei și pescuit.

Pe lângă medalii, participanții s-au întors cu amintiri frumoase și povesti interesante: la tenis de masă, Betty Danciu și-a egalat performanța din ediția de iarnă: a câștigat toate cele 3 medalii de aur puse în joc. Astfel, ea a încheiat anul 2018 cu 6 medalii de aur, maxim din câte se puteau câștiga.

Și colegii de la ciclism s-au întors cu povești amuzante: după ce au dat o mână de ajutor la organizarea concursului, au fost la un pas de a rata startul……. tocmai pentru că erau ocupați să marcheze traseul!

Deși vremea nu a fost de partea sportivilor iar traseul a ridicat multiple probleme, cicliștii Schaeffler nu s-au descurajat, reușind să urce pe podium atât la concursul de fete cât și la băieți.

Cu un număr de 62 de medalii (27 de aur, 22 de argint și 13 de bronz), sportivii Schaeffler au învins detașat la divizia 51-100 de sportivi și au bifat cele mai multe medalii de aur câștigate de o companie în întreaga competiție. Rezultate excelente pentru o echipă puternică şi dornică de performanță!