Noțiune de căutare

Schaeffler la Congresul VDI “Sisteme de transmisie pentru vehicule” Schimbarea eficientă a vitezelor mulțumită soluțiilor elementelor de acționare inovative

Pressrelease Stage Image
Element de acționare a axului electric Schaeffler (EAA) pentru acționarea eficientă din punct de vedere energetic a sistemelor axului electric cu mai multe viteze.

27.06.2018 | Brasov

La Congresul al 18-lea VDI “Sisteme de transmisie pentru vehicule”, Schaeffler a prezentat soluțiile sale pentru motorul cu ardere internă, sistemele de transmisie hibridizate și electrificate. În plus față de inovațiile din portofoliul de produse Schaeffler, accentul s-a pus anul acesta și pe elementul de acționare electromecanic bine integrat pentru axe electrice cu mai multe viteze și elementul de acționare integrat al blocatorului de parcare.

BONN, 27 iunie 2018. Eficiența energetică joacă un rol decisiv în dezvoltarea vehiculelor hibrid și electrice, dar cum pot toate componentele sistemului de transmisie să-și utilizeze potențialul maxim în ceea ce privește energia? Schaeffler răspunde la această întrebare la Congresul al 18-lea VDI “Sisteme de transmisie pentru vehicule”. Accentul s-a pus anul acesta pe soluțiile elementului de acționare bine integrat, inclusiv pe elementul de acționare pentru axele electrice cu mai multe viteze (EAA) și elementul de acționare integrat al blocatorului de parcare (PLA). “Prin portofoliul său de elemente de acționare a transmisiei, Schaeffler joacă un rol important în pregătirea vehiculelor hibrid și electrice pentru viitor”, spune Matthias Zink, Director General Executiv PEO industria auto în cadrul Schaeffler. “Utilizând deceniile noastre de expertiză în dezvoltarea sistemelor de transmisie, putem îndeplini în mod optim cerințele clienților noștri și putem dezvolta soluții eficiente din punct de vedere energetic și rentabile pentru toate tipurile de sisteme de transmisie electrificate.”

Elementul de acționare a axului electric (EAA) Schaeffler va intra anul acesta în producția de serie mare și este un exemplu al modului în care elementele de acționare a transmisiei sunt utilizate în vehiculele hibrid și electrice. EAA se bazează pe elementul de acționare a dispozitivului de blocare activă a transmisiei cu dispozitiv de blocare integrat, dar funcționează fără ax selector. Trăsătura cheie: cele două motoare de ajustare sunt controlate numai în momentul în care mecanismul de acționare este cuplat sau necuplat. Cu excepția curentului reactiv minim, acest element de acționare are aproape zero pierderi de energie. În calitate de partener expert, Schaeffler nu numai că furnizează hardware-ul, ci și dezvoltă software-ul pentru a asigura performanța optimă a întregului sistem.

Elementul de acționare a blocatorului de parcare integrat Schaeffler (PLA) a fost dezvoltat ca modul de acționare eficient pentru funcția blocatorului de parcare în cazul vehiculelor electrice. Acest element de acționare nu depășește greutatea de 460 de grame și necesită un spațiu foarte mic de instalare. Acest lucru înseamnă că poate fi integrat în mod optim în sistemele de axe electrice sau transmisiile hibrid dedicate. Complexitatea redusă a sistemului mecanic al blocatorului de parcare din transmisie poate asigura durabilitatea peste medie a mai mult de 150,000 de cicluri de încărcare per unitate.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare