Schaeffler România susține excelența prin programe educationale 10 ani de Burse de Excelență

Cu ocazia aniversării de 10 ani a programului „Burse de Excelenţă” au avut ocazia să interacţioneze şi să-şi amintească de propriile experienţe bursieri din toate generaţiile ale programului.

11.01.2019 | Brasov

În 2018 s-au împlinit 10 ani de la prima sesiune a programului educațional Bursele de Excelență. Timp de 10 ani zeci de studenți ai Universității Transilvania din Brașov, care au avut rezultate deosebite s-au bucurat de susținerea Schaeffler România în parcursul lor educațional.

Bursele de Excelență este un program care se adresează studenților și masteranzilor Universității Transilvania din Brașov, care aspiră la o carieră de succes în domenii tehnice și non-tehnice și care au rezultate foarte bune la învățătură. În 2018, Schaeffler România a sărbătorit 10 ani de Burse de Excelență “10 pentru 10”. La moment aniversar, studenții din prima generație s-au întâlnit cu bursierii acestui an și au împărtășit din propriile experiențe. Impresii din partea bursierului Bogdan Zamfir: „A fost o întâlnire plăcută și interesantă în care am aflat modul prin care erau acordate bursele în primele generații, la ce probe erau supuși participanții. M-am simțit foarte bine alături de colegii bursieri din primele generații, mai ales ca atmosfera a fost una degajată și am primit de la aceștia câteva sugestii și sfaturi în ceea ce privește viitoarea mea carieră”.

În 2018 s-au acordat 20 de burse, în cele două sesiuni ale programului, care coincid cu cele două semestre ale anului universitar. Pentru a putea primi acest sprijin din partea companiei, studenții și masteranzii sunt invitați să aplice, în două sesiuni, 31 octombrie respectiv 31 martie a anului în curs. Aceștia trebuie să întocmească o listă cu documente care să ateste rezultatele educaționale deosebite, iar pasul următor presupune un interviu în cadrul companiei, cu o comisie de specialiști, moment în care se ia și decizia finală asupra candidaților.

Schaeffler România impulsionează prin astfel de programe educaționale studenții și masteranzii aflați la debutul carierei, spre o zonă în care rezultatele și excelența sunt apreciate și răsplătite!