Schaeffler România participă la Winter Corporate Games 2019 Cea mai medaliată companie: Schaeffler România

O parte din medaliile acumulate de angajații Schaeffler România în cadrul Winter Corporate Games ediția 2019

31.01.2019 | Brasov

La ediția din acest an a Winter Corporate Games echipa Schaeffler România s-a clasat din nou în top, câștigând numeroase medalii și cupe. Rezultatele deosebite au adus companiei premiul pentru cele mai multe medalii câștigate, 34, iar pentru încă un an la rând, Schaeffler România a ocupat locul 1 în Divizia 4 din cadrul competiției.

Winter Corporate Games este un eveniment anual destinat companiilor din țară, în cadrul căruia echipele acestora sunt invitate pentru a-și testa abilitățile sportive. Pentru colegii pasionați de sport din Schaeffler România, participarea la Winter Corporate Games este deja o tradiție, care continuă de la an la an. În cadrul acestei ediții, desfășurată în perioada 25-27 ianuarie, compania a avut reprezentanți în cadrul mai multor sporturi, precum schi alpin, snowboard, volei pe zăpadă, badminton, baschet, biliard, bowling și tir. În urma muncii și a activității lor, colegii cei mai bine pregătiți s-au întors și cu medalii din cadrul competiției, mulți dintre aceștia regăsindu-se pe podiumul de premiere. Ca în fiecare an, evenimentul a strâns laolaltă colegi din zone de lucru diferite și a oferit contextul potrivit pentru a socializa și pentru a se destine, practicând sportul favorit.

Și anul acesta Schaeffler România a fost compania cu cele mai multe medalii câștigate, 34 și cea care pentru încă un an la rând, a ocupat locul I în cadrul Diviziei 4, unde se iau în considerare numărul de atleți înscriși și punctele câștigate de aceștia. Schaeffler România susține implicarea angajaților săi în astfel de evenimente și încurajează astfel un stil de viață sănătos și activ.