Noțiune de căutare

Una dintre cele mai mari forje din Europa împlinește 10 ani 10 ani de nota 10 pentru Forjă

Pressrelease Stage Image
10 ani de Forjă în 11 februarie 2019

12.02.2019 | Brasov

Forja din cadrul Schaeffler România aniversează 10 ani de activitate și 280.000 de inele prelucrate. Într-o săptămână sunt forjate aproximativ 300 de tone de oțel, iar în 10 ani s-au prelucrat 150 de milioane de kg de oţel. Evenimentul, dedicat în special angajaților, a avut loc în data de 11 februarie.

Partener de încredere

Forja a devenit un partener de bază pentru procesul de fabricație și un obiectiv standard de văzut în vizitele de fabrică. Atât cei mici cât și cei mari fiind deosebit de entuziasmați de spectacolul oferit: Forja a fost de departe atracția preferată de sutele de elevi care au vizitat în ultimii 6 ani fabrica prin programul “Școala Altfel”. Cei peste 3.500 de elevi au fost încântați de locul unde “se prăjesc inele” și au mulțumit echipei Schaeffler pentru că ”ne-ați dat de mâncare și că ne-ați dus la fierul topit”

Oamenii și Forja

Domnul Sorin Poteraș a menționat: ”Profesionalismul este în fruntea segmentului Forjei, iar cei care erau angajați acum 10 ani sunt și acum.” Completări de marcă au venit din partea domnului Petre Mitru, director de producție: ,,Munca în echipă a dus la succesul acesteia. Sunt o echipă dornică și motivată, în 10 ani de Forjă au realizat lucruri extraordinare.”

În încheiere Managerul segmentului Forjă domnul Dorin Nicolau a declarat că: ”În urmă cu 10-11 ani Forja era doar un vis frumos, acum este o mare echipă cu rezultate foarte bune. Nu puteam să marcăm evenimentul fără realizarea unor inele.” Astfel că invitații la eveniment au asistat la producerea unui inel în cadrul Forjei.

10 ani în cifre

În 10 ani de funcționare, în forjă au fost prelucrate peste 280.000 inele, cu diametre cuprinse 480 mm și 3.200 mm, capacitate maximă de 4.000 mm. Cel mai greu inel forjat a cântărit peste 2,5 tone, iar cel mai mic „doar” 86 kg. Cea mai mare șarjă a fost de 13.800 kg. Într-o săptămână sunt forjate aproximativ 300 de tone de oțel, iar în 10 ani s-au prelucrat 150 de milioane de kg de oțel.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare