Schaeffler România susținător al inițiativelor CSR Tu ai redirecționat cei 2% sau 3,5% din impozitul pe venit?

Zona special amenjată pentru a facilita angajaților procesul de completare

11.03.2019 | Brasov

Și în 2019 Schaeffler România a facilitat cadrul și contextul necesar completării formularului 230, de redirecționare a 2% sau 3,5% din impozitul pe venit, pentru angajații săi. Aceștia au avut ocazia să cunoască mai multe despre organizațiile prezentate la standul special amenajat, fapt ce i-a impulsionat să devină mai implicați în viața socială.

Conștientizând importanța redirecționării a 2% sau 3,5 % a impozitului pe venitul realizat în 2018 pentru organizațiile non-guvernamentale, locale sau naționale, Schaeffler România a decis ca și în acest an să faciliteze angajaților cadrul necesar completării formularului 230. În acest sens, a fost creat în cadrul companiei un punct de prezentare pentru mai multe organizații, fie la propunerea directă a angajaților, fie la solicitarea venită din partea ONG-urilor, pentru a putea fi cunoscute mai bine. Astfel, atât angajații cât și familiile și prietenii acestora au putut alege organizația pe care vor să o sprijine prin redirecționarea impozitului pe venit, devenind parte activă în susținerea unor cauze sociale.

Așadar, prin programul complex de responsabilitate socială, Schaeffler România susține în mod activ inițiative în această direcție, oferind diverse oportunități de implicare pentru angajații săi. Acțiunea de 2% este doar una dintre aceste inițiative și urmărește ca în fiecare an să susțină cauze diverse, pentru organizații mici și mari și aceasta pentru că, faptele bune se fac tot anul, împreună și prin contribuția fiecăruia!

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG