Campioni naţionali în sezonul 2018-2019 Schaeffler România susținător al „lupilor” de la Corona Wolves

Echipa Corona Brasov Wolves pe gheaţă la finalul sezonului.

22.04.2019 | Brasov

În sezonul competițional 2018-2019 Schaeffler România a fost unul dintre cei mai prezenți susținători ai echipei de hochei locale, Corona Wolves Brașov. Iar Echipa „lupilor” s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor şi au devenit campioni naţionali!

Sportul practicat la un nivel profesionist și calitativ, precum și cu rezultate remarcabile acumulate în timp au fost un argument pentru susţinerea companiei ca sponsor în sezonul competițional 2018-2019 a echipei de hochei locală, Corona Wolves Brașov.

Corona Wolves este echipa care duce mai departe tradiția sportului de iarnă, la cel mai înalt nivel. „Lupii din Brașov” au demonstrat că sunt cea mai puternică echipă de hochei de la noi din țară în sezonul 2018-2019, clasându-se pe locul întâi în campionatul național. Totodată, echipa locală este prezentă și în ligile profesioniste din afara campionatului național de hochei, unde a reușit mereu să se claseze în topuri, de cele mai multe ori meciurile cele mai grele fiind câștigate cu detașare. În cadrul acestui sezon competițional angajații Schaeffler România s-au bucurat de avantajul de a fi și ei prezenți în tribune, de a-și susține echipa favorită, de a-i încuraja atunci când scorul ținea cu adversarii, dar și pentru a se bucura împreună de victorii. Cei mai norocoși angajați s-au bucurat de spectacol pe gheață, prin câștigarea de abonamente gratuite, oferite prin intermediul unei tombole interne, la toate meciurile disputate în Brașov.

Schaeffler România susține campionii și calitatea în toate manifestările sale, fie chiar și în sport, iar sprijinul oferit acestei echipe aduce mai aproape comunitatea brașoveană și astfel promovează un stil de viață activ, implicat și responsabil.