Ofensiva calității în divizia Automotive Aftermarket Schaeffler își reorganizează portofoliul de piese de schimb pentru șasiu sub marca FAG

Disponibile sub marca FAG începând din luna iunie –soluțiile de reparație a brațului de comandă, care includ toate accesoriile necesare pentru o reparație fiabilă și eficientă a șasiului. Foto: Schaeffler

18.06.2019 | Langen/Cristian

• O gamă de componente - cele mai bune de pe piață - și soluții de reparație pentru șasiu, dintr-o singură sursă
  • Piese pentru direcție și suspensie, arbori cardanici și rulmenți sarcină amortizor, acum împreună cu programul pentru rulmenți de roată sub marca FAG.
  • O calitate înaltă și uniformă pentru întregul portofoliu

Divizia Automotive Aftermarket a companiei Schaeffler și-a reorganizat portfoliul pentru reparația șasiului. Începând de la 1 iunie 2019, specialiștii Aftermarket își extind gama de produse sub marca FAG cu piese pentru direcție și suspensie, arbori cardanici și rulmenți sarcină amortizor. Împreună cu programul existent de rulmenți de roată, compania oferă un portofoliu pentru reparații profesioniste ale șasiului, sub marca sa FAG, care este lider de piață. Această inițiativă a diviziei este o consecință a strategiei ample a firmei Schaeffler privind calitatea, care se reflectă în produsele sale pentru piața de piese de schimb în ceea ce privește alegerea materialelor, dezvoltarea și montajul, precum și soluțiile de reparație adaptate la cerințele clientului.

„Prin folosirea unor tehnologii de acoperire și etanșare durabile, care îmbunătățesc performanța, oferim o calitate înaltă și uniformă pentru întregul portofoliu”, a spus Dr. Robert Felger, Președinte Managementul Produselor și Cercetare & Dezvoltare de la divizia Automotive Aftermarket a companiei Schaeffler. „Fiecare piesă componentă în parte, până la cel mai mic accesoriu, este dezvoltată și testată în conformitate cu standardele de calitate ale Schaeffler.” De fapt, sub marca sa FAG, compania are peste 130 de ani de experiență în dezvoltarea și producția de componente și module avansate de șasiu pentru producătorii de echipamente originale. Schaeffler își demonstrează angajamentul de a dezvolta și tehnologii orientate spre viitor pentru șasi

uri, cu produse inovatoare ca bara stabilizatoare electrică anti-ruliu și modulul inteligent pentru viraj. Conceptul de calitate al companiei Schaeffler include și înlesnirea efectuării de către atelierele service auto a unor reparații eficiente și fiabile. Axându-se în special pe toate aplicațiile obișnuite pentru șasiu la parcul european de automobile, divizia Schaeffler și-a sporit portofoliul cu numeroase accesorii, ca răspuns la cererile atelierelor service auto. Soluțiile de reparație FAG conțin toate componentele, precum și toate accesoriile necesare, ca piulițe și bolțuri – de aceeași calitate ca piesa de schimb. În acest mod, clienții atelierelor service auto pot fi siguri că vor beneficia întotdeauna de o înaltă calitate la reparațiile șasiului, care este important pentru siguranță – atât în ceea ce privește piesele, cât și procedeele de reparație.

Editor: Schaeffler România