Noțiune de căutare

Selecţionata Schaeffler România păstrează titlul Campionii cupei de fotbal Engine Systems Schaeffler

Pressrelease Stage Image
Echipa de fotbal de la Schaeffler Romania, campioana ultimelor 2 editii ale campionatului European de Fotbal al fabricilor Automotive

15.07.2019 | Brasov

Prezenți la cea de-a 5-ediție a turneului de fotbal organizat de divizia Engine Systems de la Schaeffler pentru echipele din fabricile Automotive din Europa, Schaeffler Romania și-a păstrat titlul de campioană, pentru al doilea an consecutiv, obtinand 6 victorii și un egal în 7 meciuri disputate, cu un impresionant golaveraj de 36 goluri marcate și doar 4 primite!

Ajuns la cea de-a 5-a ediție, campionatul European de Fotbal al fabricilor de Automotive, s-a desfășurat în data de 6 Iulie în Bavaria, Germania. Turneul a adus brașovenilor de la Schaeffler și în acest an Cupa. Echipa a bifat 6 victorii și un egal în cele 7 meciuri disputate, cu un golaveraj zdrobitor: 36 goluri marcate și doar 4 primite! Astfel, fără prea multe emoții echipa Schaeffler reprezentând România a reușit să își păstreze titlul de campioană și anul acesta după victoria răsunătoare de anul trecut cu 7 victorii din 7 meciuri disputate.

Echipa s-a luptat pentru acest trofeu în semifinală cu echipa Schaeffler Franța (Haguenau) cu 6-1, iar în finală cu o echipă selecționată din Herzogenaurach, de la centrala Grupului, scorul final fiind de 3-1 pentru brașoveni. De precizat că în grupe echipa românilor a terminat la egalitate cu aceeași echipă, scor 1-1.

Tradiția este ca fiecare echipă câștigătoare să realizeze trofeele pentru echipele care vor ocupa locurile I, II și III de la următoarea ediție. În acest an Schaeffler România, pe lângă titlul de campioană, păstrând astfel trofeul realizat pentru primul loc, a avut şi plăcerea de a înmâna trofeele câștigătorilor locurilor II (HZA) și III (Homburg).

După un drum lung până în Germania și câteva antrenamente, rezultatele au fost cele dorite, acest lucru îl detaliază și jucătorul Bîrlă Dragoș: „Meciurile au fost trăite cu o emoție maximă, deoarece ne doream cu toții ca trofeul să rămână la noi. Fiecare meci a fost tratat în parte, cu o strategie bine gândită și bazată pe experiența jucătorilor din teren. Sfârșitul turneului s-a încheiat cu o victorie răsunătoare care ne-a adus trofeul mult așteptat. Petrecerea de final a fost bine venită ca și în ceilalți ani, unde am avut ocazia să sărbătorim împreună cu toate echipele participante.”

Astfel, selecționata Schaeffler România rămâne neînvinsă de 2 ani la aceste turnee reușind astfel să-și păstreze trofeul.

“Felicitări echipei noastre, o performantă extraordinară!” transmite dl. Director Sorin Poteraş.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare