„Brand Manager of the Year” - Acționarii familiei Grupului Schaeffler primesc un premiu onorific

Jürgen Lewandowski, jurnalist și autor (care a susținut și discursul laudativ), Georg FW Schaeffler, acționar al familiei și președinte al Consiliului de Supraveghere, Andrej Kupetz, CEO al Consiliului German de Design și prezentatoarea Julia Bauer (de la stânga).

13.09.2019 | Brasov

Cei doi acționari ai Grupului, membri familiei Schaeffler Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann și Georg FW Schaeffler, au primit renumitul premiul Brand Manager al Anului oferit de Consiliului German de Design, ca parte a Concursului Automotive Brand, în superba sală de banchete a Casei de Societate din Palmengarten din Frankfurt. Premiul a onorat dezvoltarea corporativă și a brandului prin antreprenoriat dedicat, produse inovatoare, achiziția de companii și extinderea globală.

Acordarea premiului a fost făcută de cunoscutul jurnalist din domeniul automotive și motoare, Jürgen Lewandowski, care a onorat munca de o viață a d-nei Schaeffler-Thumann și a fiului într-un discurs foarte personal. Acționarul de familie și președinte al Consiliului de Supraveghere Georg F. W. Schaeffler a acceptat premiul cu mulțumiri și a subliniat în mod deosebit realizările tatălui, unchiului și ale mamei sale în dezvoltarea companiei.

„Un brand puternic creează încredere”

„Am dori să ne exprimăm mulțumirile pentru acest premiu prestigios și să îl acceptăm în numele întregii familii a companiei Schaeffler cu cei 90.000 de membri ai săi. Un brand puternic reprezintă calitatea produselor și serviciilor sale, servește la consolidarea identității pentru angajați și creează încredere pentru partenerii de afaceri - și prin valorile imateriale asociate”, a declarat Georg F. W. Schaeffler la prezentarea premiului de la Frankfurt.