Anunt public: Decizia de revizuire a autorizației integrate de mediu

23.10.2019 | Brasov

Agenția pentru Protecția Mediului Brașov anunță publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a autorizației integrate de mediu pentru SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL pentru activitatea încadrată conform Legii 278/2013, anexa1, pct. 2.5.b), desfășurată la punctul de lucru din jud. Braşov, com. Cristian, str Aleea Schaeffler, nr 3.

Decizia a fost luată în urma consultării autorităților membre C.A.T., întrunit în data de 21.10.2019, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov.

Decizia de revizuire a autorizației integrate de mediu se va afișa la sediul Primariei Comunei Cristian și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brașov http://apmbv.anpm.ro și a titularului de activitate.

Proiectul autorizației integrate de mediu revizuite poate fi consultat pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brașov http://apmbv.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brașov, din Brașov, str. Politehnicii nr.3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro, și la Ministerul Mediului, la fax. 0214089615 (în termen de 30 de zile de la data primului anunț public).