Directorul Financiar Dietmar Heinrich nu prelungește contractul

05.11.2019 | Brasov

Dietmar Heinrich, care a fost Directorul Financiar al Grupului Schaeffler din august 2017 până în prezent, a decis din motive personale să nu-și mai prelungească actualul contract, care se va încheia în 31 iulie 2020.

Georg F. W. Schaeffler, acționar de familie și președinte al Consiliului de Supraveghere al Schaeffler AG, a declarat: “Regretăm foarte mult decizia dlui Heinrich. Pe parcursul a aproape douăzeci și cinci de ani la Schaeffler el a adus contribuții valoroase în diverse poziții în cadrul companiei. Îi dorim în viitor, tot ce este mai bun atât personal, cât și profesional.”

Klaus Rosenfeld, CEO al Grupului Schaeffler, a adăugat: „ În calitatea sa de Director Financiar, Dietmar Heinrich a consolidat departamentul de Finanțe, a îmbunătățit comunicarea cu piețele de capital și a contribuit la implementarea programelor de eficiență ale Grupului Schaeffler. Eu, alături de colegii mei din Comitetul Executiv, îi respectăm și regretăm decizia sa.

Un succesor va fi anunțat în scurt timp.