Recunoaștere din partea clienților ”Best Practices Recognition” pentru Schaeffler România din partea PSA Peugeot Citroen

Distincția ”Best Practices Recognition” pentru Schaeffler România

14.11.2019 | Brasov

• Recunoaștere pentru cele mai bune practici din partea Peugeot Citroen
  • Portofoliu substanțial de recunoașteri din partea clienților

Anul 2019 aduce o noua distincției echipei de la Brașov, pentru sectorul Automotive – Best Practices Recognition, oferită de către Grupul PSA Peugeot Citroen, pentru implementarea cu succes a cerințelor de ”Quality System Basics Plus”. premiul de excelență oferit reprezintă dovada clară că Schaeffler România nu este doar un furnizor de top în domeniul auto, ci este chiar ”best practice” & ”benchmark” în această arie.

Compania Schaeffler România promovează în fiecare secundă, la fiecare pas, în cadrul fiecărui proiect, acțiune sau produs, calitatea, tehnologia și inovația. ”Ca lider în tehnologie, combinăm pasiunea pentru inovație cu cele mai înalte standarde de calitate, pentru a pregăti viitorul mobilității – pentru o lume care va fi mai curată, mai sigură și mai inteligentă”.

Vocea clienților: Premii și Distincții

Despre modul în care viziunea acestui concern este asumată, despre modul în care Schaeffler România își ține promisiunea de a fi un partener veritabil, care livrează constant la cel mai înalt nivel de calitate, este reflectat cel mai bine prin vocea lor, a celor mai exigenți și critici clienți, care au onorat compania cu numeroase premii de-a lungul timpului.

Ca urmare a obținerii unui grad ridicat de satisfacție, Schaeffler România a primit recunoaștere internațională din partea clienților săi, atât din domeniul automotive, cât și industrial: Ford: ”Q1 Preferred Quality Award” (2013), General Motors: „Supplier Quality Excellence Awards” (2014), ”Cel mai bun proiect de inovaţie” (2015), Recunoașterea Comisiei Europene pentru Schaeffler România (EMAS, 2015), Siemens: „MD Best Supplier Award – Quality” (2016), Volvo: „Quality Excellence” (2017). Cei mai buni la categoria „Supplier Excellence Award” din cadrul Automotive Forum and Award 2018, precum şi multe distincţii obţinute la nivel intern, din partea Grupului, precum premiul pentru „Best Improving Plant” (2018). Iar acum, şi noua distincţie din partea PSA Peugeot Citroen de „Best Practices Recognition” (2019) se alătură acestui portofoliu.