Noțiune de căutare

Angajații Schaeffler România fac împreună fapte bune Campanie de donații, în sprijinul lui Moș Crăciun

Pressrelease Stage Image
„Spiridușii lui Moș Crăciun” au pregătit, au decorat și amenajat zona dedicată campaniei

20.12.2019 | Brasov

Angajații din Schaeffler România au susținut pentru încă un an consecutiv, Asociația de Servicii Sociale Scut din Brașov, în cadrul unei campanii interne de donații organizată de companie, în cadrul căreia angajații au avut posibilitatea de a dona îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, produse de igienă și desigur multe dulciuri, beneficiarilor acestei organizații. De-a lungul unei campanii fulger, de doar o săptămână, s-au strâns peste 2000 de articole, iar entuziasmul general de a ajuta și dona a fost nelipsit în rândul angajaților din companie.

În mai puțin de o săptămână angajații Schaeffler s-au depășit pe sine și au susținut beneficiarii Asociației de Servicii Sociale Scut Brașov, care provin din centre de plasament sau din familii disfuncționale, cu donații care le vor asigura necesarul de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru cel puțin un an.

„Știm că doar împreună putem schimba ceva, că doar printr-un efort comun lucrurile se pot îmbunătății și astfel putem ajunge la rezultatul dorit.” Cu aceste gânduri în minte și cu speranța că fiecare poate schimba prezentul și viitorul unei persoane mai puțin norocoase angajații au pornit și în acest an, o nouă campanie de donații internă, deja bine cunoscută și devenită tradiție în Schaeffler România, ce s-a desfăşurat în luna noiembrie în companie, în imediata apropriere a Sărbătorilor de Iarnă. Ca în fiecare an angajații au fost deschiși, entuziaști și pregătiți să se alăture cauzei.

Angajații au putut susține cu donații Asociația de Servicii Sociale Scut Brașov, organizație care se ocupă cu mai multe categorii de beneficiari, începând cu persoane cu probleme psihice, fără adăpost și ajungând la tineri din centre de plasament și familii disfuncționale în cadrul Centrelor de Zi de care dispune.

De-a lungul unei săptămâni intense și printr-o mobilizare exemplară, personalul din Schaeffler România a reușit să doneze mai bine de 2000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și produse de igienă persoanelor care chiar au nevoie de ele.

În procesul de pregătire a acestei campanii un rol important l-au avut și elevii Centrului de Formare Profesională din Schaeffler România care au fost de acord, ca și în acest an să fie „spiridușii lui Moș Crăciun” și au amenajat și decorat cu multă creativitate cutiile și zona special pregătită pentru donații.

Schaeffler România acționează constant în zona de responsabilitate socială și are numeroase activități dedicate în acest sens, această campanie internă fiind doar o altă modalitate prin care angajații sunt încurajați să se implice activ în viața comunității. „Ne bucurăm că angajații din companie își manifestă un interes atât de ridicat în această zonă, lucru care ne face să devenim de la an la an, din ce în ce mai buni”, spun reprezentanţii Schaeffler.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare