Gala Premiilor Schaeffler, ediția a 11-a

Invitații Galei așteaptă cu nerăbdarea desemnarea marilor câștigători

13.12.2019 | Brasov

În Schaeffler România, finalul de an este întotdeauna marcat de Gala Premiilor Anuale, evenimentul intern care adună laolaltă colegi și prieteni, emoții și voie bună, dar mai cu seama, suspans și nerăbdare… Gala este evenimentul dedicat din an, care recunoaște și recompensează în mod public și oficial angajații din Schaeffler România cu rezultate deosebite în 2019, ale căror contribuții personale urmăresc promovarea, cultivarea și respectul pentru valorile companiei.

Gala Premiilor Anuale Schaeffler, evenimentul care celebrează contribuțiile personale ale angajaților pentru promovarea și cultivarea valorilor companiei, a ajuns la cel de-al 11-lea an de desfășurare. Ca de fiecare dată, și această ediție a oferit un cadru structurat, pentru a putea fi puse în lumină aprecierile angajaților Schaeffler față de cei mai merituoși colegi.

Timp de aproximativ două săptămâni, angajații Schaeffler România au avut ocazia de a pune pe hârtie, sub forma unor nominalizări, aprecierile lor față de colegi, expunând în mod special rezultatele care îi califica în cursa pentru ”cei mai buni”. Astfel, Gala a oferit contextul perfect pentru a recunoaște în mod public cele mai bune rezultate ale celor au dovedit inițiativă, performanță și excelență în 2019.

Desemnarea câștigătorilor celei de-a 11-a ediții a fost așteptată cu sufletul la gură de către cei aproximativ 700 de invitați. Conducerea companiei a fost prezentă la eveniment pentru a-i premia pe cei mai merituoși angajați și, totodată, pentru a spune cu voce tare care sunt valorile pe care doresc să le vadă în Schaeffler România zi de zi.

Atmosfera Galei a fost una de neuitat, având în vederea multitudinea de surprize pregătite de către organizatori. Evenimentul a debutat cu un moment artistic deosebit, avându-i drept protagoniști pe soliștii Trupei ”Vibe”, pe care îi recomandă pasiunea de a cânta, dar și numeroase premii câștigate în țară și în străinătate.

Un alt moment mult așteptat a fost tombola cu premii în produse și în bani, organizată de Schaeffler România și Raiffeisen Bank. Produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice, precum și 12 premii în bani oferite de către Raiffeisen, au fost oferite celor prezenți.

Dar, mai mult decât atât, Gala Premiilor Schaeffler a fost un eveniment unic și special, prin faptul că aduce laolaltă angajați, colegi și prieteni, pentru a petrece un final de an împreună.