Noțiune de căutare

Top 3 cititori din Schaeffler România Cititul, o activitate în topul preferințelor angajaților Schaeffler

Pressrelease Stage Image
Cei trei câștigători ai titlului de „cititori de top” din Schaeffler România

20.01.2020 | Brasov

Cititul este din nou la modă și ușor, ușor revine in activitățile cotidiene a celor mai mulți dintre noi. În anul ce tocmai a trecut, angajații din Schaeffler România și-au manifestat dorința de a citi, cât mai mult și cât mai divers, iar trei dintre ei au fost premiați în urma hărniciei lor și au obținut titlul de „cititor de top”, din partea colaboratorului acestui program.

Cititul a redevenit o activitate din ce în ce mai prezentă în viețile noastre, unii alegem să citim fie pentru a ne relaxa, fie pentru a ne deconecta de la problemele cotidiene sau din pură pasiune, cert e, cărțile nu au dezamăgit niciodată.

Schaeffler România a venit în întâmpinarea angajaților și în 2019, când toți angajații au fost încurajați să își redescopere o pasiune mai veche, cititul, printr-o colaborare cu un furnizor din acest domeniu. Și s-a dovedit a fi o colaborare de succes, căci în anul ce a trecut zeci de angajați au accesat programul și au ales cărți tot mai diverse și interesante. Cele mai căutate au fost cele de beletristică, urmate îndeaproape de cele de dezvoltare personală. Nici cărțile de poezii nu au lipsit sau cele cu tematică science fiction, din lista angajaților Schaeffler, toate au fost apreciate și citite în ritmul potrivit al fiecăruia.

La finalul lui 2019 s-a tras linie și au fost desemnați cei mai activi cititori din companie, care au avut cele mai multe cărți împrumutate și citite, unii dintre ei depășind chiar 40 de titluri, împrumutate anul trecut. Top trei cititori din Schaeffler România îi găsește pe podium pe Carmen, Radu și Zenaida, care au dat dovadă de hărnicie, fiind cei mai activi cititori din Schaeffler România, conform datelor primite din partea furnizorului nostru.

Îi felicităm pe cei trei cititori de top, dar și pe ceilalți angajați din companie, care aleg să facă din citit o activitate de neprețuit și îi incurajăm să continue să citească și să se bucure de cele mai bune titluri și în 2020.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare