Echipa Schaeffler câștigă trofeul la Divizia 3 Schaeffler România la Winter Corporate Games 2020

Rezultatele Schaeffler Team la Winter Corporate Games 2020

11.02.2020 | Brasov

În perioada 31 ianuarie – 20 februarie 2020 a avut loc concursul naţional polisportiv „Winter Corporate Games”, competiţie destinată sportivilor amatori din societăţile comerciale din România. După participarea la 5 sporturi (schi alpin, baschet, tir cu arme biatlon, bowling şi biliard), cei 12 sportivi Schaeffler au adunat un total de 8 medalii: 7 medalii de argint şi 1 medalie de argint, iar trofeul pentru Divizia 3 a fost adjudecat fără probleme, datorită celor 83 de puncte cumulate de concurenții Schaeffler.

Activi prin sport la Schaeffler România

Nu se poate trăi fără mișcare, iar asta o știu cu toții, cei din echipa Schaeffler România. De mai bine de 15 ani, angajații companiei pun lumea în mișcare, fie prin rulmenții pe care îi realizează în fabrica de la Brașov și care mai apoi ajung în întreaga lume, fie prin spiritul sportiv, manifestat prin numeroase evenimente specifice. Experiența sportului este intens trăită, astfel că fiecare angajat, indiferent de vârstă, experiență sau pasiune, poate găsi în portofoliul de evenimente și acțiuni sportive marca Schaeffler, ceva cu care să se identifice, ceva ce să practice cu plăcere.

În strategia companiei de responsabilitate socială, sportul ocupă un loc deosebit de important. Pentru Schaeffler România, responsabilitatea socială nu se traduce doar prin atenția acordată comunității și mediului înconjurător, clienților și furnizorilor, ci și prin cea acordată angajaților și, implicit, familiilor lor. Astfel, compania oferă în mod concret oportunități multiple pentru ca aceștia să se mențină sănătoși și fericiți… Iar sportul este vigoare, prospețime, este adrenalină și zâmbet. Sportul modelează caractere, impune reguli, presupune victorii și înfrângeri, educă, maturizează și inspiră. Și, mai presus decât orice, sportul conectează oameni, deschide poarta către distracție, aventură și spirit de echipă, așa cum se întâmplă de nenumărate ori și în Schaeffler Team. Iar toate acestea aduc întotdeauna rezultate notabile, așa cum s-a demosnstrat și la ediția Winter Corporate Games 2020.