Schaeffler donează un milion de euro către Crucea Roșie, pentru lupta împotriva COVID-19

03.04.2020 | Brasov

Grupul Schaeffler și familia Schaeffler donează împreună un milion de euro către Crucea Roșie, pentru a ajuta în lupta împotriva COVID-19.

„Avem un mare respect față de toți cei care mențin printr-un extraordinar angajament infrastructura funcţională, în această situație excepțională. Prin această donație vrem să ne exprimăm recunoștința și respectul față de medicii și asistentele medicale, care dau dovadă de forță supraomenească în aceste zile, în munca lor împotriva COVID-19,” a spus acționarul de familie și președinte al Consiliului de Supraveghere, Georg F.W. Schaeffler.

În februarie, Schaeffler AG a donat 800.000 euro către organizații chineze și a oferit sprijin în activitățile oferite de Crucea Roșie în China.

„Criza determinată de Coronavirus a ajuns la dimensiuni globale. În această perioadă dificilă trebuie să facem tot ce putem pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19 ", a declarat CEO-ul Schaeffler AG, Klaus Rosenfeld. „Aceasta face parte din responsabilitatea noastră socială.”