Consiliul de Supraveghere al Schaeffler AG are cinci noi reprezentanți ai angajaților

08.05.2020 | Brasov

• Reprezentanții angajaților selectaţi prin alegeri periodice
  • Noul Consiliu de Supraveghere susţine ședința constitutivă
  • Andreas Schick continuă în calitate de COO

În cadrul reuniunii din 8 mai, Consiliul de Supraveghere al Schaeffler AG a fost reconstituit. După ce, cei zece reprezentanți ai acționarilor care au fost aleși de Adunarea Generală Anuală a anului trecut, angajații Grupului Schaeffler au ales alți noi zece reprezentanți ai angajaților în Consiliul de Supraveghere din acest an. Au fost aleși Andrea Grimm, Susanne Lau, Barbara Resch, Salvatore Vicari și Jürgen Wechsler. Tot acum au fost aleși și Thomas Höhn, Jutta Rost, Jürgen Schenk, Helga Schönhoff și Markus Zirkel. Norbert Lenhard, Dr. Reinhold Mittag, Dirk Spindler, Jürgen Stolz și Jürgen Worrich s-au retras.

Georg F. W. Schaeffler, acționar al familiei Schaeffler și președinte al Consiliului de Supraveghere al Schaeffler AG, a mulțumit membrilor care și-au încheiat mandatul pentru contribuția lor pozitivă și constructivă.

În cadrul ședinței constitutive care a avut loc după Adunarea Generală Anuală, Consiliul de Supraveghere l-a ales pe dl. Jürgen Wechsler, fostul director regional al IG Metall Bavaria, în calitate de vicepreședinte.

Contractul lui Andreas Schick a fost reînnoit
Consiliul de Supraveghere a reînnoit astăzi și contractul lui Andreas Schick în calitate de membru al Consiliului Executiv pentru o perioadă de cinci ani. Andreas Schick a fost numit în cadrul Consiliului Executiv în funcția de Chief Operating Officer (COO) în 2018. S-a alăturat pentru prima dată echipei Schaeffler în 1994 și înainte de numirea sa în consiliu a ocupat diverse funcții de conducere la nivel național și internațional.

„Andreas Schick a făcut o treabă foarte bună în ultimii trei ani. Mai presus de toate aș dori să menționez marele său angajament în combaterea actualei crize Coronavirus. În numele tuturor membrilor Consiliului de Supraveghere, îi doresc domnului Schick mult noroc și succes în acest rol provocator ”, a declarat președintele Consiliului de Supraveghere, Georg F. W. Schaeffler.