Consiliul de Supraveghere al Schaeffler AG are cinci noi reprezentanți ai angajaților

08.05.2020 | Brasov

• Reprezentanții angajaților selectaţi prin alegeri periodice
  • Noul Consiliu de Supraveghere susţine ședința constitutivă
  • Andreas Schick continuă în calitate de COO

În cadrul reuniunii din 8 mai, Consiliul de Supraveghere al Schaeffler AG a fost reconstituit. După ce, cei zece reprezentanți ai acționarilor care au fost aleși de Adunarea Generală Anuală a anului trecut, angajații Grupului Schaeffler au ales alți noi zece reprezentanți ai angajaților în Consiliul de Supraveghere din acest an. Au fost aleși Andrea Grimm, Susanne Lau, Barbara Resch, Salvatore Vicari și Jürgen Wechsler. Tot acum au fost aleși și Thomas Höhn, Jutta Rost, Jürgen Schenk, Helga Schönhoff și Markus Zirkel. Norbert Lenhard, Dr. Reinhold Mittag, Dirk Spindler, Jürgen Stolz și Jürgen Worrich s-au retras.

Georg F. W. Schaeffler, acționar al familiei Schaeffler și președinte al Consiliului de Supraveghere al Schaeffler AG, a mulțumit membrilor care și-au încheiat mandatul pentru contribuția lor pozitivă și constructivă.

În cadrul ședinței constitutive care a avut loc după Adunarea Generală Anuală, Consiliul de Supraveghere l-a ales pe dl. Jürgen Wechsler, fostul director regional al IG Metall Bavaria, în calitate de vicepreședinte.

Contractul lui Andreas Schick a fost reînnoit
Consiliul de Supraveghere a reînnoit astăzi și contractul lui Andreas Schick în calitate de membru al Consiliului Executiv pentru o perioadă de cinci ani. Andreas Schick a fost numit în cadrul Consiliului Executiv în funcția de Chief Operating Officer (COO) în 2018. S-a alăturat pentru prima dată echipei Schaeffler în 1994 și înainte de numirea sa în consiliu a ocupat diverse funcții de conducere la nivel național și internațional.

„Andreas Schick a făcut o treabă foarte bună în ultimii trei ani. Mai presus de toate aș dori să menționez marele său angajament în combaterea actualei crize Coronavirus. În numele tuturor membrilor Consiliului de Supraveghere, îi doresc domnului Schick mult noroc și succes în acest rol provocator ”, a declarat președintele Consiliului de Supraveghere, Georg F. W. Schaeffler.

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG