Noțiune de căutare

Schaeffler România susţine sistemul medical în lupta împotriva CoVid-19

Pressrelease Stage Image
Echipele din spitalele din Braşov transmit un mesaj de mulțumire, purtând echipamentele de rigoare din această perioadă

17.06.2020 | Brasov

  • Spitalul Clinic Județean de Urgență și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase s-au numărat printre unitățile către care s-au îndreptat aceste donații
  • Siguranţa și sănătatea cetățenilor ar trebui să fie prioritatea numărul 1 în lupta comună împotriva Coronavirus declară Dl. Sorin Poteraș, Administrator Schaeffler România
  • Pe lângă donațiile financiare, Schaeffler România rămâne aproape de întreg sistemul medical, prin campanii deosebite, precum ”Mobility for Heroes”

Pentru a combate răspândirea Coronavirus, Schaeffler a decis să sprijine organizații locale care sunt în prezent în centrul luptei împotriva virusului și consecințelor sale negative. Schaeffler România sprijină astfel sistemul medical din Brașov în lupta împotriva CoVid-19. Spitalul Clinic Județean de Urgență și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase s-au numărat printre spitalele către care s-au îndreptat aceste donații.

”Suntem într-o nouă etapă în ceea ce privește criza determinată de CoVid-19. O etapă în care, în toată lumea, se încearcă revenirea la normal, cu gândul de a reporni economia, de a reda societății încrederea că poate funcționa după modele deja știute, însă fără a putea renunța la grija față de siguranța și sănătatea cetățenilor, a angajaților, etc. Cu toții facem eforturi pentru a menține și implementa cele mai potrivite măsuri de siguranță şi a susţine aceste practici în întreaga comunitate”, declară Dl. Sorin Poteraș, Administrator Schaeffler România.

Prin aceste donații Schaeffler îşi exprimă recunoștința și respectul față de medici, asistente și tot personalul medical, care au dat dovadă de o implicare fără precedent în ultimele luni și pentru care lupta încă nu s-a oprit.

Astfel, această susţinere merge în direcţia asigurării celor mai esenţiale echipamente şi dotări necesare în această perioadă pentru a asigura capacităţile de testare şi diagnosticare, precum şi materiale de protecţie necesare în cantităţi considerabile în sistemul medical.

„Mulțumim mult, pe această cale, oamenilor de la Schaeffler pentru că ne ajută să ne îndeplinim un vis: acela de a ne ameliora serviciile adresate comunității, capacitatea de testare și diagnostic, posibilitatea de a investiga corect și complet pacienții pe care îi avem în îngrijire, atât internați cât și în ambulatoriu. Mulțumim pentru bucuria pe care ne-o faceți!” transmit reprezentanți ai spitalelor.

În cadrul aceluiași program de responsabilitate socială și urmărind același scop, Schaeffler România, susține echipele salvatoare din prima linie a luptei împotriva pandemiei de Coronavirus, în cadrul campaniei ”Mobility for Heroes” (parteneriat Autonet), oferind suport în crearea unui fond național pentru repararea vehiculelor utilizate de către instituțiile aflate în prim planul acțiunilor de combatere a pandemiei și de menținere a siguranței cetățenilor.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare