Eveniment sportiv „remote” adaptat noului context Bike Sunday 2020 pentru angajați, familie și prieteni – împreună de la distanță

Bike Sunday 2020.

12.10.2020 | Brașov

• Ediția a VI-a Bike Sunday s-a derulat într-un format adaptat în 2020
  • Angajații au fost invitați să facă mișcare în aer liber, alegându-și propriul traseu și îndeplinind provocările lansate ca parte a evenimentului Bike Sunday Schaeffler
  • Schaeffler România își încurajează astfel angajații să adopte un stil de viață activ și sănătos

Bike Sunday 2020 a fost o ediție mai aparte, adaptată noului context, în care angajații au fost invitați să ducă mai departe tradiția unui eveniment dedicat ciclismului amator și să facă mișcare în aer liber alături de familie și prieteni.

Având în vedere acest context aparte din prezent, soluția unui Bike Sunday remote, la distanță a fost cea mai la îndemână pentru a putea duce tradiția mai departe și mai mult decât atât, de a-i încuraja pe angajații Schaeffler să facă mișcare indiferent de situație. „Ne bucurăm că aceștia au răspuns prompt și afirmativ acestei noi alternative a evenimentului, că și-au putut dedica timp acestei acțiuni și că au profitat de ultimele zile de toamnă în care și-au putut testa abilitățile de cicliști, impulsionați de Schaeffler” declară organizatorii.

Chiar dacă de-a lungul anului multre dintre acțiunile sportive au fost amânate, Bike Sunday a continuat, într-un format nou și adaptat acestei perioade. Dacă în mod obișnuit angajații alături de familiile și prietenii acestora erau invitați în companie, pentru a participa la probele de ciclism pregătite pe categorii de vârstă și nivel de dificultate, de data aceasta lucrurile au stat diferit. La ediția aceasta, cea cu nr. 6, derulată la finalul lunii septembrie – început de octombrie, probele de ciclism au fost înlocuite cu provocări, desigur tot pe bicicletă, care au stârnit interesul angajaților și care i-au determinat să iasă din zona de confort și să de-a frâu liber creativității. De asemenea, un alt plus al acestei ediții a fost că fiecare angajat și-a putut forma propria echipă și urma propriul traseu. AU fost puse de asemenea la bătaie premii, în semn de susținere a efortului depus de toți cei care au spus „da” unei aventuri aparte.

Bike Sunday face parte din portofoliul de acțiuni sportive derulate anual de Schaeffler România, fiind una dintre cele mai așteptate acțiuni de acest gen, de peste an. Prin acest eveniment compania își încurajează angajații să adopte un stil de viață activ, responsabil și în care mișcarea joacă rolul central.