Recunoaștere din partea Camerei de Comerț și Industrie Brașov Managerul Anului 2019: Sorin Poteraș, Schaeffler România

Dl director general Schaeffler România, Sorin Poteraș, primește distincția „Managerul Anului - companie cu capital străin” la evenimentul „Topul Național al Firmelor” la Brașov.

12.10.2020 | Brașov

• O nouă recunoaștere din partea mediului de afaceri brașovean pentru Schaeffler România
  • Camera de Comerț și Industrie Brașov (CCIBv) a organizat evenimentul „Topul Național al Firmelor” cel mai important eveniment de business local, unde au fost premiate în funcție de domeniul de activitate cele mai performante companii din județ
  • Sorin Poteraș, dl director general Schaeffler România, obține distincția „Managerul Anului - companie cu capital străin” pentru activitatea din 2019

Schaeffler România rămâne și în 2020 în topurile de specialitate, astfel în cadrul celui mai important eveniment de business local „Topul Național al Firmelor” organizat anual de Camera de Comerț și Industrie Brașov (CCIBv) aceasta a obținut, prin persoana dl director general Sorin Poteraș, distincția „Managerul Anului”, din rândul companiilor cu capital străin.

Chiar dacă traservăm un an plin de provocări, care ne-au schimbat modul de a ne aborda activitatea, iată că apar și vești bune, care ne determină să privim cu încredere spre viitor, astfel ziua de 8 octombrie 2020 a avut motiv dublu de bucurie pentru Schaeffler România. Pe lângă aniversarea de 16 ani de activitate a fabricii de la Cristian, ziua a adus și o distincție importantă oferită de Camera de Comerț și Industrie Brașov (CCIBv), în cadrul evenimentului de business „Topul Național al Firmelor”, aflat la ediția a XXVII-a.

Premiul „Managerul Anului” pentru o companie cu capital străin i-a revenit d-lui Sorin Poteraș, director general Schaeffler România care spune: „Sunt foarte onorat să primesc acest premiu. Meritul pentru această recunoaștere îi revine întregii echipe Schaeffler România, o echipă profesionistă, motivată și implicată, care își propune an de an obiective ambițioase pe care reușește să le îndeplinească demostrând astfel că prin determinare și dedicare orice obiectiv este realizabil. Este un an greu, cu multe provocări, dar sunt convins că vom reuși să depășim cu bine această perioadă, obiectivul nostru principal fiind să ne păstrăm echipa motivată și să continuăm cu implementarea strategiei poziționând astfel compania în mod optim pentru viitor.“

Evenimentul „Topul Național al Firmelor” aduce împreună cele mai performante companii din județul Brașov, care de-a lungul anului au avut parte de rezultate remarcabile și care contribuie la dezvoltarea economică a județului Brașov. Ediția din acest an s-a derulat respectând toate măsurile impuse de noul contex și dincolo de orice și-a propus să celebreze succesul și să mențină mediul de afaceri unit, pentru a putea depăși împreună, mai ușor, orice impas.

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG