O ediție aparte, în mediul online Gala Anuală a Premiilor Schaeffler România, ediția a 12-a

Câștigătorii acestei ediții au primit recunoaștere din partea conducerii Schaeffler România, într-un format adaptat, online. (Sursa foto: Schaeffler România)

23.12.2020 | Brașov

• Evenimentul cu tradiție „Gala Anuală a Premiilor Schaeffler România” a continuat și în 2020, dar în mediul online
  • 600 de nominalizări la cele 5 categorii la a 12-a ediție a Galei
  • Bucuria câștigătorilor împărtășită de la distanță

Gala Premiilor Anuale Schaeffler, evenimentul care celebrează contribuțiile personale ale angajaților pentru promovarea și cultivarea valorilor companiei a continuat și în 2020 cu ediția numărul 12, de data aceasta într-un format cu totul și totul aparte, în mediul online.

Gala este unul dintre cele mai așteptate evenimente de peste an, tocmai de aceea și în 2020 premierea și desemnarea angajaților cu rezultate deosebite nu putea fi ratată.

Povestea acestei ediții a început în luna noiembrie când s-a dat startul perioadei de nominalizări, adică de-a lungul a mai bine de trei săptămâni angajații Schaeffler România au avut ocazia de a pune pe hârtie, sub forma unor nominalizări în format online sau olograf, aprecierile lor față de colegi, expunând în mod special rezultatele care îi calificau în cursa pentru ”cei mai buni” la cele 5 categorii de premiere. Astfel, Gala a oferit contextul perfect pentru a recunoaște în mod public cele mai bune rezultate ale celor ce au dovedit inițiativă, performanță și excelență și în 2020. În această perioadă au fost făcute 600 de nominalizări, iar ulterior juriul desemnat din companie a avut greaua sarcină de a vota și desemna câștigătorii.

Dacă până în acest an, premiile erau oferite într-un cadru festiv, care aducea împreună un număr mare de angajați, alături de conducere și oferea contextul potrivit pentru socializare, cu bucuria de final de an și atmosferă de sărbătoare, de data aceasta lucrurile au stat ceva mai diferit, iar anunțarea câștigătorilor s-a mutat cu totul în mediul online, pentru a respecta toate reglementările în vigoare.

Cele patru categorii ale evenimentului alături de Marele Premiu au cumulat un număr de 13 câștigători, care au fost recompensați cu premii și recunoaștere din partea companiei, a conducerii, dar și a colegilor.

Chiar dacă ediția din acest an nu a semănat cu nici una din anii trecuți, a fost un moment mult așteptat de toți angajații, care ne-a demonstrat încă odată că indiferent cât de îndepărtați suntem fizic, suntem de fapt în continuare o echipă care ține aproape.

Despre Schaeffler
Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG