Anunț Schaeffler România Anunț: Decizie în ceea ce privește etapa de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul “Amplasare utilaje in hala 1, existentă”

07.01.2021 | Brașov

SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL titular al proiectului “Amplasare utilaje în hala 1, existentă”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul “Amplasare utilaje in hala 1, existentă”, propus a fi amplasat în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 8.00 - 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Brașov.

Despre Schaeffler
În calitate de furnizor mondial, lider în sectoarele auto și industriale, Grupul Schaeffler promovează prin invenții și evoluții remarcabile, de mai bine de 70 de ani domeniile mișcării și cel al mobilității. Cu tehnologii, produse și servicii inovatoare de acționare eficientă din punct de vedere al CO₂, mobilitate electrică, industrie 4.0, digitalizare și energii regenerabile, compania este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile. Compania produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații pentru motoare, transmisie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți simpli pentru un număr mare de aplicații industriale. Grupul Schaeffler a generat vânzări de aproximativ 14,4 miliarde EUR în 2019. Cu aproximativ 83.700 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu aproape 2.400 de cereri de brevet în 2019, Schaeffler este a doua cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).
Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG