Anunț Schaeffler România Decizie în ceea ce privește etapa de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul “Amplasare utilaje in hala 2, existentă”

11.05.2021 | Brașov

SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL titular al proiectului „Amplasare utilaje pentru fabricare arbore echilibrare în hala 2, existentă”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul “Amplasare utilaje pentru fabricare arbore echilibrare în hala 2, existentă”, propus a fi amplasat în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii sau observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG