Noțiune de căutare

#InspireInclusion Schaeffler construiește performanțe în fiecare zi, alături de 20.000 de doamne și domnișoare

Pressrelease Stage Image
#InspireInclusion alături de doamnele și domnișoarele din Schaeffler România Imagini: Schaeffler (Bela Benedek)

08.03.2024 | Brasov

  • #InspireInclusion, tematica la nivel mondial pentru celebrarea Zilei Internaționale a Femeii
  • Echipa fabricii din Brașov se remarcă prin prezența unor femei puternice, cu funcții de conducere în sectoare provocatoare
  • Schaeffler încurajează diversitatea și incluziunea oferind opțiuni de dezvoltare tinerelor pasionate de meserii tehnice

Prin prezența sa globală, Schaeffler contribuie și susține un mediu de lucru care inspiră, motivează și conectează dincolo de granițe culturale, geografice și de gen. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, echipa Schaeffler de la Brașov a celebrat realizările profesionale, sociale și economice ale femeilor, alăturându-se mișcării mondiale, care în acest an s-a desfășurat sub hashtagul #InspireInclusion si al inimii, ca gest simbol. Cele mai tinere reprezentante ale genului feminin, care au ales să se pregătească pentru o carieră tehnică alături de Schaeffler România, în calitate de eleve ale Campusului Tehnic Brașov, transmit angajamentul lor pentru promovarea diversității și incluziunii.

În fiecare zi, peste 20.000 de femei își aduc contribuția la succesul Grupului Schaeffler. De asemenea, echipa fabricii de la Brașov se mândrește cu femei talentate, care ocupă funcții de conducere atât la nivel de fabrică, precum și în cadrul unora dintre cele mai provocatoare segmente de producție, cum ar fi Tratamentul Termic, sectorul Automotive, cel de Inginerie Industrială, Masterplanning sau chiar Proiectare. Acestea demonstrează zilnic ca lumea tehnologiei este și a doamnelor, un loc în care pasiunea, experiența și know-how-ul nu țin cont de gen, iar performanțele pot apărea, pentru cei care aleg să se specializeze și să evolueze constant.

Schaeffler încurajează diversitatea prin oportunitățile pe care le pune la dispoziție, oferind numeroase metode și căi de dezvoltare, iar poate unul dintre cele mai relevante exemple în acest context îl reprezintă faptul ca în fiecare an, tot mai multe tinere, eleve ale Campusului Tehnic Brașov, aleg să se pregătească pentru o meserie tehnică, alături de Schaeffler România. Lumea tehnologiei este cu siguranța, un loc destinat și doamnelor, un loc în care performanța și excelența contează și fac diferența, iar în aceasta zi ne bucurăm să le sărbătorim împreună!

Setate ca și puncte strategice în Roadmap 2025, Diversitatea și Incluziunea (D&I) se află în centrul activităților la Schaeffler, prin crearea unui mediu de lucru echitabil, lipsit de prejudecăți, în care femeile și minoritățile au șanse egale și acces la beneficii. Munca în echipă, dincolo de granițele culturale și geografice, dincolo de barierele de gen, vârstă, religie, etc inspiră, motivează și conectează.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare