Noțiune de căutare

Recunoașteri 2024 Schaeffler România - locul 68 în topul 1000 Cele mai mari companii din România în 2024, realizat de Ziarul Financiar

Pressrelease Stage Image
Loc 68 pentru Schaeffler România în TOP 1000 Cele mai mari companii din România Imagini: Schaeffler (Bela Benedek)

08.04.2024 | Brasov

  • Schaeffler printre liderii topului ”1000 Cele mai mari companii din România în 2024”
  • Topul realizat de Ziarul Financiar ia în calcul cifra de afaceri, profitul și numărul de angajați
  • Locul 68 obținut de Schaeffler confirmă contribuția semnificativă la dezvoltarea economică a țării

Schaeffler România a obținut locul 68 în Topul „1000 Cele mai mari companii din România", realizat de Ziarul Financiar în 2024! Privilegiul de a fi printre liderii acestui top, reprezintă pentru companie nu doar o recunoaștere a angajamentului și performanței echipei de la Brașov, ci și un pas important către consolidarea și extinderea influenței companiei în industria românească, menținând în același timp standardele ridicate de excelență și inovație, care definesc Schaeffler.

Topul, cu o istorie de peste 24 de ani, este bazat pe o analiză riguroasă efectuată de o echipă specializată de jurnaliști și experți financiari din cadrul Ziarul Financiar. Scopul este de a colecta datele financiare publice ale companiilor din spațiul românesc și de a oferi o perspectivă asupra cifrei de afaceri, profitului și numărului de angajați. Topul nu se limitează doar la o listă generală de companii, ci include și segmentări pe industrii sau sectoare specifice, precum tehnologie, financiar, producție, comerț. Acest lucru oferă o perspectivă mai detaliată asupra performanței și dinamicii diferitelor sectoare ale economiei românești.

Pentru companie, datele prezentate în top vorbesc despre contribuția la progres, competență, unitate și reziliență. Această recunoaștere confirmă angajamentul pentru inovație și excelență și atestă eforturile constante întreprinse de echipa dedicată din cadrul Schaeffler România.

Mai multe informații despre top (vezi pagina 97) pot fi accesate aici .

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare