SERVICE
 

Afis

 

Peste 300 de angajati in poza de grup pe fabrica

 

Elevi la Centrul de Formare

 

Una din pozele de grup din departamente

 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 504816
Ana Bobancu

2015-10-08 | BRASOV

Schaeffler România a împlinit 11 ani de fabrică!


Schaeffler România a împlinit pe 08 octombrie 2015, 11 ani de fabrică! În toți acești ani, compania se poate mândri cu o activitate deplină și complexă, fiecare dintre cei peste 3 900 de angajați aducându-și aportul în mod substanțial acestor realizări. Evenimentul a fost marcat într-o notă elegantă și discretă, cu momente frumoase pentru toți cei care fac parte din echipa Schaeffler România.

Astfel, angajaților companiei li s-au pregătit mai multe activități, special gândite cu această ocazie. Dar, poate că cel mai important lucru care a contat în ziua aniversării a fost faptul că cei 11 ani de activitate au dezvăluit o istorie plină… plină de realizări, evenimente, acțiuni, provocări stăpânite, succese alături de echipele cu care s-a lucrat și momente frumoase, care și-au pus amprenta asupra tuturor, atât profesional, cât și personal.

Iar cele mai importante și marcante momente din istoria Schaeffler România au fost puse în valoare într-un album dedicat, care poate spune dintr-o privire că Schaeffler România este o companie puternică, cu o activitate complexă, care a generat constant rezultate de top.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord