SERVICE
 
 
 
 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 504816
Ana Bobancu

2015-08-20 | BRASOV

Locul I în clasamentul general al serviciilor private pentru situații de urgență – etapa națională

Pompierii Schaeffler România pe podiumul naţional


În perioada 11-12 august 2015, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iași, a avut loc întrecerea serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență – etapa națională. Competiția a avut loc între cele mai bune echipaje de pompieri civili din țară, unde au participat 15 echipaje, iar pompierii Schaeffler România și-au adjudecat cel mai important premiu al evenimentului.

Locul I în clasamentul general al serviciilor private a fost ocupat de Serviciul Privat pentru Situații de Urgență (SPSU) al Schaeffler România, participant pentru prima dată la acest nivel competițional.

În urma acestor rezultate, SPSU Schaeffler România s-a calificat direct în etapa națională a concursurilor pompierilor din 2016 și a primit cupa transmisibilă, ce va rămâne timp de un an în patrimoniul serviciului și pe care va fi inscripționat, alături de numele celorlalte câștigătoare ale edițiilor precedente, numele companiei noastre. Este pentru prima oară când această cupă ajunge în județul Brașov.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord