SERVICE
 
 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 504816
Ana Bobancu

2015-09-15 | BRASOV

Programul Angajat în vacanță


Programul ”Angajat în vacanță”, dedicat copiilor angajaților Schaeffler România, se află la cea de-a 5-a ediție și se bucură în continuare de popularitate în rândul tinerilor și părinților lor. Astfel, în fiecare an, în lunile iulie, august și septembrie, zeci de tineri vin la Schaeffler România pentru a-și testa într-un mediul real și complex abilitățile necesare pentru un loc de muncă.

Elevii și studenții ai căror părinți sunt angajați Schaeffler România au posibilitatea de a se angaja pentru o lună în unul dintre segmentele de producție din fabrică. Astfel, ei pot acumula primele experiențe profesionale pe care le vor trece cu mândrie în CV-ul lor. Pe lângă primul salariu, care are un efect motivant asupra lor, ei au ocazia de a-și testa compatibilitatea cu domeniul tehnic și de a-și pune la încercare propriile capacități și competențe.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord