SERVICE
 
 
 
 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 504816
Ana Bobancu

2015-05-14 | Brasov

AFCO - “Absolvenți în Față Companiilor”

Schaeffler România față în față cu studenții și absolvenții


Portofoliul programelor Schaeffler România pentru studenți și absolvenți este unul bogat, iar legătura companiei cu tinerii absolvenți este din ce în ce mai strânsă, cu fiecare an ce trece. Compania își propune să le fie alături la început de carieră celor mai buni și implicați tineri, iar evenimentele organizate de către universități sunt un bun prilej pentru ca angajatorii și potențialii angajați să se cunoască reciproc. “Absolvenți în Față Companiilor” (AFCO) este un astfel de exemplu, fiind un eveniment organizat de către Universitatea Transilvania din Brașov, la care Schaeffler România este partener încă de la prima ediție.

Din dorința de a cunoaște cât mai mulți tineri cu potențial, anul acesta compania a fost prezentă și la întâlnirea cu studenții și absolvenții Universității Petru Maior din Târgu Mureș, ocazie cu care tinerii au aflat în detaliu care sunt oportunitățile oferite de către Schaeffler România.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord