SERVICE
 
 
 
 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 504816
Ana Bobancu

2015-06-03 | Brasov

Proof of concept – The Link of Innovation to Application and Market

Simpozionul ECTiS, la cea de-a V-a ediție


În data de 28 Mai 2015 a avut loc cea de-a 5-a ediție a Simpozionului Tehnic Engineering Center cu tema ”Proof of concept – The Link of Innovation to Application and Market”. Cei prezenți la eveniment au luat parte, atât la o sesiune tehnică de prezentări, cu teme din industria automobilelor, cât și la evaluarea concursului de concepte noi de biciclete - Ino POC Bike, unde au participat 16 echipe.

De asemenea, a fost aniversată împlinirea a 10 ani de colaborare dintre echipa de analize tehnice din Schaeffler România și cea din Schaeffler Technologies Germania, iar Prof. Dr. Christoph Brands a ținut o prelegere prin care a apreciat colaborarea acestor două echipe.

Un alt punct interesant al simpozionului a fost prezentarea proiectului cu finanțare publică ”Twostroke”, la care Schaeffler Romania este partener alături de Renault Technologie Roumanie (RTR), Siemens Software Brașov, Hidraulica și Universitatea Transilvania din Brașov. Fiecare parte implicată și-a împărtășit din experiența conceperii, simulării, realizării și testării unui tip de motor cu ardere internă, cuplat la un tip neconvențional de transmisie – transmisia hidraulică.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord