SERVICE
 

Pe terasa

 

Pe partii

 
 
 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 504816
Ana Bobancu

2016-03-01 | Brasov

In slalom

Schi Sunday, la a 2-a ediție


Începutul de an a adus un nou eveniment pentru angajații Schaeffler și familiile acestora. Cei mai iscusiți angajați s-au echipat cu multă bună dispoziție și „poftă„ de pârtii și s-au prezentat la baza pârtiei Lupu pentru o duminică pe schi. Deși vremea a creat emoții tuturor, în cele din urmă, în ziua evenimentului, zăpada a fost perfectă, soarele a strălucit pe cer, iar masa de prânz la Cabana Postăvaru alături de familie și colegi a fost un moment prielnic pentru multe zâmbete și povești cu tâlc.

Din agenda zilei, au făcut parte distracția pe pârtie în compania copiilor, soților și soțiilor, al colegilor de serviciu și ai celor care au organizat acest eveniment. Compania noastră a asigurat pentru fiecare dintre cei prezenți urcări gratuite, o băutură caldă și un desert delicios, servit pe terasa însorită a Cabanei Postăvaru. Bineînțeles, toți participanții au primit diplome și aplauze din partea celor dragi și a colegilor.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord