SERVICE
 

Matthias Zink

 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 504816
Ana Bobancu

2016-03-11 | Brasov

Dl. Matthias Zink se alătură Consiliului Executiv al Grupului Schaeffler


HERZOGENAURACH, Martie 11, 2016. În ședința de astăzi a Consiliului de Supraveghere al Schaeffler AG, dl. Matthias Zink (46), director global al diviziunii 'Sisteme de Transmisie', a fost numit membru al Consiliului Executiv al Schaeffler AG, începând cu 1 ianuarie, 2017.

Dl. Matthias Zink îl va succeda pe dl. Norbert Indlekofer (58), al cărui contract nu a fost prelungit, la cerere proprie. Dl. Norbert Indlekofer va pleca din companie în 31 decembrie 2016, până atunci continuându-și cariera ca și Co-CEO al sectorului Automotive.

Consiliul de Supraveghere a decis, totodată, prelungirea contractului dlui. Prof. Dr. Peter Pleus (61), de asemenea Co-CEO al sectorului Automotive, cu încă 2 ani, până în 31 Decembrie, 2018.

Cu privire la aceste schimbări, dl. Georg F. W. Schaeffler, Președintele Consiliului de Supraveghere al Schaeffler AG, a transmis: “Suntem încântați să îl numim pe dl. Matthias Zink, un talent de top din Grupul Schaeffler, ca și membru al Consiliului Executiv al Schaeffler AG. Acesta este un semnal important. Prin succesiunea decisă asigurăm continuitate. Dl. Indlekofer va continua să își îndeplinească atribuțiile în manieră energică uzuală, până la finalul anului.”

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord