SERVICE
 

Workshop "Tehnica noilor produse"

 

Challenge “Magneţi”

 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 504816
Ana Bobancu

2016-05-27 | Brasov

250 studenți participă la a doua ediţie

Schaeffler Day: Tehnică și Inovație


Nu poate fi decât un lucru îmbucurător faptul că de la an la an numărul și interesul studenților crește atât pentru prelegerile susținute de specialiști, cât și pentru participarea la workshopuri interactive din domenii variate, lucru evidențiat prin numărul ridicat al înscrierilor înregistrate față de primul eveniment organizat anul trecut, în noiembrie 2015.

Anul acesta studenții înscriși și-au început ziua asistând la prelegerea susținută de Dr. Ing. Schlerege Frank (LT. Technische Berechnung), în cadrul căreia studenții au avut ocazia de a afla mai multe despre “Modelarea, simularea și validarea în dezvoltarea proceselor”. Pe baza înscrierilor online, direct de pe site-ul universității, studenții au avut oportunitatea de a participa la 3 workshopuri desfășurate în paralel, pe teme variate: “Tehnica noilor produse”, “Motoare electrice de mare putere pentru autovehicule hibride” și despre “Minerale din zone de conflict”.

Studenții au dezbătut cu profund interes problemele de ordin tehnic, contribuind activ cu idei la procesul de dezvoltare a produsului sau chiar răspunzând provocării de a construi cea mai înaltă structură de magneți.

Spre finalul evenimentului, în cadrul vizitei la fabrica Schaeffler din Cristian, studenții au aflat direct de la sursă informații despre întregul proces de producție a fiecărei hale de producție.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord