SERVICE
 

Echipele Schaeffler România și Schaeffler Herzogenaurach din Germania

 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 504816
Ana Bobancu

2016-07-06 | Brasov

Meci de fotbal amical cu echipa Schaeffler Germania la Brașov


Începutul lunii iulie a fost marcat de meciul de fotbal disputat între echipele Schaeffler România și Schaeffler Herzogenaurach din Germania, unde, pentru prima oară, cele două tabere adverse au avut ocazia să se întâlnească față în față într-un meci amical, primul de acest fel.

În ciuda temperaturilor ridicate, cei 22 de jucători au dat dovadă de multă ambiție și perseverență pe terenul de fotbal, luptând pentru fiecare minge, ceea ce, nu a putut decât să ofere un spectacol inedit suporterilor prezenți pe stadion. 90 de minute mai târziu, după două reprize pline de răsturnări de situații venite din partea ambelor tabere, victoria a aparținut gazdelor, echipa Schaeffler România, care a obținut scorul final de 3-1.

O acțiune sportivă reușită pentru iubitorii amatori de fotbal și nu numai, unde atmosfera și fairplay-ul s-a concretizat în prietenii noi legate între echipa din Romania și cea din Germania, care este deja nerăbdătoare să își ia revanșa într-o viitoare dispută amicală.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord