SERVICE
 
 

Poza de grup ad hoc

 

Foto booth, de trei ori

 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 504816
Ana Bobancu

2016-10-10 | Brasov

Aniversare pentru peste 4.000 de angajaţi

Schaeffler România a împlinit 12 ani de fabrică!


Schaeffler România a împlinit pe 08 octombrie 2016, 12 ani de fabrică! În toți acești ani, compania se poate mândri cu o activitate deplină și complexă, fiecare dintre cei peste 4.000 de angajați aducându-și aportul în mod substanțial acestor realizări. Evenimentul a fost marcat într-o notă elegantă și discretă, cu momente frumoase pentru toți cei care fac parte din echipa Schaeffler România.

De la meniul special și desertul cadou, la tricourile aniversare, angajații au avut ocazia să se bucure de o zi specială și au plecat cu amintiri deosebite de la cabinele foto special amenajate pentru ei cu această ocazie.

Iar cele mai importante și marcante momente din istoria Schaeffler România au fost puse în valoare într-un album dedicat, care poate spune dintr-o privire că Schaeffler România este o companie puternică, cu o activitate complexă, care a generat constant rezultate de top.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord