SERVICE
 

Schaeffler Team la Bucuresti

 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 505000
Ana Bobancu

2017-06-20 | Brasov

Corporate Games, a 6-a ediţie

Schaeffler Team câştigă pentru al 6-lea an consecutiv trofeul pe divizie precum și trofeul Medalist Award


În perioada 16-18 iunie 2017, la București, a avut loc ediția de vară a Corporate Games, la care, echipa Schaeffler România a câştigat pentru a 6-a oară trofeul Corporate Games pe divizie precum și trofeul Medalist Award pentru cele mai multe medalii revendicate de o companie în întreaga competiție.

Cei 107 de atleți din partea Schaeffler au concurat alături de alți 2000 de participanți din partea mai multor companii din țară. Schaeffler Team a dat dovadă de profesionalism și spirit de echipă, participând la un număr de 17 sporturi distincte, printre care putem enumera următoarele categorii: atletism, badminton, baschet, biliard, ciclism, bowling, karting, tenis de masă, tenis de câmp, fotbal, volei, biliard, șah, tir, înot și – în premieră – pescuit.

Schaeffler a învins detașat la divizia 51-100 de sportivi, obținând așadar 77 de medalii - 29 de aur, 36 de argint și 12 de bronz! Un rezultat excelent pentru o echipă puternică şi motivată.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord