SERVICE
 
 
 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 505000
Ana Bobancu

2017-03-06 | Brasov

Întâlnirea amicală a angajaților și familiilor pe schiuri

Schaeffler Schi – o zi pe pârtie


Primăvara a adus un nou eveniment marca Schaeffler. Datorită vremii încă prielnice de distracție pe zăpadă din luna martie, cei mai iscusiți angajați s-au înarmat cu multa buna dispoziție și s-au prezentat la baza pârtiei de lângă Cabana Postăvaru pentru o zi pe cinste în natură.

Cei care s-au înscris în competiție au primit din partea companiei urcări gratuite, iar toți ceilalți colegi au fost invitați să servească băuturi calde și un desert delicios pe terasa Cabanei Postăvaru. Copii au rămas cu o amintire frumoasă, un cadou surpriză!

Atracția acestui eveniment a fost cursa cu obstacole, care a făcut furori în rândul copiilor, iar adulții au avut ocazia să-și demonstreze măiestria la ”Sportul Alb ”și snowboard. Angajații au primit diplome de participare și aplauze din partea colegilor și a membrilor familiei, susținători înfocați de altfel.

În concluzie, evenimentul a adus o gura de aer proaspăt, în rândul angajaților companiei, dând-le posibilitatea de a se cunoaște mult mai bine și a-și închega echipa din care fac parte. Un team building neintenționat, dar foarte reușit.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord